De Omgeving

Ontdek de Denderstreek

Ons vakantiehuis is gelegen in de Dender en Scheldevallei, vlakbij het natuurgebied Wiestermeers. Ideaal voor mooie wandelingen en fietstochten. De steden Gent, Antwerpen en Brussel liggen binnen handbereik voor de cultuurliefhebber of shopper.

Fietsen

Of je nu kiest voor een rustige fietstocht of een sportieve mountainbike route, tussen de talloze uitgestippelde routes vindt iedereen wel zijn gading. Afwisseling troef: de tochten leiden je over het uitgestrekte land met zicht op water, over jaagpaden langs Dender en Schelde, aan de overkant geraak je met een veerboot, spannend… Neem alvast een kijkje op deze websites:

Wandelen

De vele wandelroutes in de nabijheid van het Beverhuis gidsen je doorheen de prachtige natuur van de Beneden Dender, misschien spot je zelfs een bever! Een greep uit de talloze mogelijkheden:

Het loont zeker de moeite om een wandeluitstap te plannen in het naburige Kravaalbos en Buggenhoutbos.

En verder...

Heerlijk eten en genieten van een lekker drankje kan natuurlijk niet ontbreken. Met gezellige brasseries, restaurantjes en dorpskroegen biedt onze streek veel mogelijkheden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bier- of wijnproeverij? Info ter plaatse beschikbaar.

Boek nu onze vakantiewoning of stel uw vragen Reserveer Contact